Nye krefter i Kulturringen

Kristine Kandal-Ilagsmoen, konsulent i Kulturringen
Kristine Kandal-Ilagsmoen, ny konsulent i Kulturringen.

Kulturringens administrasjon er styrket med ny konsulent i 100% stilling. Kristine Kandal-Ilagsmoen har sterk tro på en meningsfylt og motiverende opplæring, og hun vil være med å utvikle Kulturringen videre fremover.

Kristine har arbeidet som lærer i videregående skole siden 2007 og har siden 2009 arbeidet med fagene i Design og Håndverk. Hun har erfaring fra yrkesretting gjennom å ha elever fra DH1 klasse ute i praksis i bedrift, og har gjennomført studiet «yrkesretting av programfag» på Kjeller.

Kristine har bred erfaring innen forskjellige håndverksfag, blant annet vev, steinhugging, bokbinding, metallsløyd og keramikk på skolen, og gjennom arbeid med smedarbeid som fordypning på videregående, samt sølvsmedpraksis i et halvt år. Kristine er utdannet innen søm og har arbeidet som kostymesyer på forskjellige teaterlag. I tillegg har hun også arbeidet med entreprenørskap både i studietiden og som faglærer for elevbedrift.

Kristine er nysgjerrig på alle yrkene som Kulturringen formidler og gleder seg til å arbeide for å styrke mulighetene for opplæring i gamle håndverksfag videre fremover.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *