Kulturringen på Utdanningstorget

YrkesmesseDSCN4097

Kulturringens lærlinger og ledere deltok på årets Utdanningstorg i Lillestrøm og ble sett av 20 000 besøkende. Og blant de besøkende: Kristin Halvorsen!

Som et ledd i Kulturringens aktive formidling for små og verneverdige håndverksfag, deltok Kulturringen på Yrkesmessen 31.oktober – 2.november 2012 på Norges Varemesse i Lillestrøm. Yrkesmessen var rettet mot elever i  9. og 10. klasse, elever fra den videregående skole, samt  lærere og foreldre.

Kulturringens  lærlinger  viste et bredt spekter i de verneverdige fagene, viste frem sine håndverk og  formidlet kunnskap om sine fag og om veien til et svenne- eller fagbrev i håndverkerfag. Kulturringens ledere huket tak i lærere og rådgivere for å gi de kjennskap til Kulturringens virke og hva slags tilbud elevene har i små og verneverdige håndverksfag.

Stor oppmerksomhet fikk smeder-  og hovslagerlærlingene til Kulturringen, da de hadde fått vip – plassering ved  messens hovedinngang.  Selv kunnskapsminister Kristin Halvorsen lærte et og annet om smiing ved å prøve seg som smed.

For Kulturringens lærlinger er det alltid hyggelig å møtes og bygge nettverk på tvers av opplæringsbedriftene de er i til daglig. De er flotte ambassadører og  Kulturringens ledere er stolte av å vise fram et så flott knippe med lærlinger.

YrkesmesseDSCN4121 YrkesmesseDSCN4114  YrkesmesseDSCN4085

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *